Parteneriatul academic, necesar unui proiect cultural

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Parteneriatul academic, necesar unui proiect cultural

upa 25 de aniUniversitatea “Petre Andrei” din Iași (UPA) susține în continuare proiectul „Serile Filmului Românesc” și devine partener academic în acest an, prin suportul pe care îl oferă desfășurării festivalului.

„Universitatea „Petre Andrei” din Iași este onorată să susțină, în calitate de partener, organizarea celei de-a VII-a ediții a Serilor Filmului Românesc, singurul festival cinematografic având acest profil, inițiat și crescut de la un an la altul de către Asociația Studenților Jurnaliști. “Îi felicităm pe organizatori pentru această inițiativă, pentru perseverența lor în a evidenția valorile filmului românesc aici, la Iași, exprimându-ne convingerea că acest eveniment anual s-a înscris deja cu succes pe harta festivalurilor culturale de anvergură.” – rectorul UPA din Iași, prof. univ. dr. Doru Tompea.

Mulțumim pentru încredere, echipei minunate de la ‪#‎UPA‬![/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_facebook][mpc_vc_share_list facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ pinterest=”1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

2 thoughts on “Parteneriatul academic, necesar unui proiect cultural

  1. Uitandu-ma pe internetul romanesc iata ca am gasit pe saitul dvs..
    Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe aceasta pagina si va urez cat
    mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *