Promovăm și lucrăm cu tinerii talentați ai României.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Promovăm și lucrăm cu tinerii talentați ai României.

În cadrul ediției din 2016, ne-am propus să promovăm și să lucrăm cu tinerii talentați ai României. Unul dintre ei este și Dragoș (Grafo Dragoș).‪#Grafo‬ se află în străinătate, la Universitatea Stafford din Anglia, pentru a-și împlini un vis.
El se va ocupa de tot ceea ce înseamnă identitate vizuală a festivalului, iar cu această ocazie, vă lăsăm și mesajul lui aici.
„În urmă cu un an de zile am lucrat sub același acoperiș, la o editură tânăra din Iași, alături de Corina și Andrei, încât să ne cunoaștem și să realizam că avem idei comune. Tot acolo i-am cunoscut și pe tinerii studenți de la ‪#‎Jurnalism‬. În timp, s-a materializat o relație naturală, productivă, care s-a dovedit imboldul necesar pentru lansarea unei noi provocări.
Mai precis, să fac parte din echipa festivalului de film românesc, să fiu responsabil de identitatea vizuală a ediției din 2016. Ideea îmi stârnește curiozitate și fiori. Este pentru prima dată când pășesc într-un proiect atât de amplu, dar știu că într-un final experiența dobândită și faptul că imaginea creată de mine ajung într-un asemenea context socio-cultural or să depășească temerile și stresul adunat în nopțile nedormite. Cu siguranță va fi ceva special.” – Dragoș
Asociația Studenților Jurnaliști îți transmite toate gândurile bune, Grafo!

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_facebook][mpc_vc_share_list facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ pinterest=”1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *