SFR 2017: Cum a fost la Marșul VoluntărEsc (FOTO/VIDEO+IMPRESII)

Ieri am mers prin Cinefilia, Ţara Filmului Răsare, cu tinerii care VoluntărEsc.

Am dat de ştire că începe festivalul, ca un regal dedicat cinematografiei româneşti şi, în special, regizorului Cristian Mungiu.

Copoul a fost ca un soare, pentru că „galbenul de SFR” a animat pauzele de relaxare şi plimbările voastre.

Video VoluntărEsc/ regie și montaj: Andrei Tocariuc/ video: Maria Istrate

Pe Andrei îl găsiți și aici.

Emoții, zâmbete, echipă. – Diana Mihai (coord. Fundraising SFR)

Ocazia perfectă de a ne apropia mai mult unii de alții. – Bianca Barhan (echipă PR SFR)

M-am reîntors în echipa care salvează cinematografia românească. – Claudiu Mihail (echipă Invitați SFR)

Am fost plăcut surprinsă să văd reacția oamenilor la auzul cuvintelor „filme românești”.  – Alexandra Achiţei (echipă Fundraising SFR)

Atâtea zâmbete azi, atâtea chicote de români, atâtea suflete galbene, de-mi venea să iau în brațe oamenii din jur. Mai ales pe cei care au apreciat faptul că noi eram o mare galbenă sau voluntari frumoși în jurul sărbătorii domnului Mungiu.  SeFeResc cu bucurie! Zău! – Larisa Lazăr (echipă PR SFR)

M-a cuprins cu totul spiritul SFR, iar reacția pozitivă a oamenilor din jur nu a făcut decât să mă motiveze şi mai mult în a da tot ce am mai bun pentru ca acest festival să iasă impecabil. Pot spune că da, suntem o echipă, iar acest lucru este posibil prin prisma faptului că avem un scop comun. SFR, acum suntem pregătiți pentru tine! – Ștefania Ureche (echipă PR SFR)

Atunci când mai mulți oameni îşi doresc ceva cu adevărat, ies doar lucruri frumoase, iar noi, la Marșul Voluntarilor, am vrut să dăm Iașului o parte din entuziasmul și iubirea noastră pentru filmul românesc. Dacă am reușit, îi așteptăm în Cinefilia , unde le-am pregătit experiențe memorabile. – Paula Donisă (echipă PR SFR)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *