SFR 2017: Casa filmului românesc, decorată de Mr. House

Acasă este despre oameni și suflete, despre a veni obosit şi despre a te simţi odihnit. Care este cel mai plăcut loc? Sufrageria. Asta a făcut Mr. House la prima colaborare cu Serile Filmului Românesc: un lounge asemănător unei sufragerii relaxante ingenios, relaxant, pe care l-am amplasat împreună în Grădina Palas.

Anul acesta, Mr. House s-a alăturat festivalului fără vreo ezitare și a pregătit surprize pentru invitații noștri.

Ca întotodeauna, Mr. House are grijă ca mobilierul nostru să fie racord cu filmul românesc și bunul gust. În atelierul Mr. House se lucrează cu drag, creativ și original.

Ne plac obiectele decorative marca Mr. House, așa că ne mândrim să avem un partener local implicat, pentru care succesul a venit odată cu munca și pasiunea depuse în ceea ce face. Preferatele noastre sunt obiectele din lemn și citatele realizate pe canvas, pentru care noi alegem cele mai interesante citate din filmele românești.

Mulțumim, Mr. House, via Cosmin Chelaru!

Despre Echipa Mr. House
Echipa Mr. House este formată din oameni pasionați de home decor și mai ales de „case bine îmbrăcate”. Mr. House crede că stilul tău de viață trebuie să se regasească și totodată să se reflecte în casa ta. Noi îți propunem servicii durabile, calitative și accesibile din punct de vedere financiar. Pe acest site vei găsi toate proiectele noastre, detalii de contact, produsele pe care le avem disponibile în magazinul online și multe tutoriale DIY.

Mr. House, the well dressed home.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *