SFR 2017: Mașina oficială – FORD (despre noul FORD EDGE)

SFR 2017: Mașina oficială – FORD, prin Ford Ati Holding Motors Iași (despre noul FORD EDGE)

Noul Ford Edge este de film
Ford este sponsorul special al celei de-a VIII-a ediții a Serilor Filmului Românesc.

Cele 50 de personalități marcante ale cinematografiei românești vor fi „plimbate” de navele spațiale Ford. Spunem nave spațiale, pentru că interiorul mașinilor Ford este ireal de… filmic. Și nu orice model de Ford, ci noul model Ford EDGE. Probabil, de aceea facem echipă bună.

Un adevărat vârf al gamei SUV, noul Ford Edge reprezintă un simbol al rafinamentului modern, pentru personalități alese.
Performanțele pe care le oferă, stilul ultramodern și tehnologiile de ultimă oră, asigură unicitatea acestei mașini.

Cu o prezență îndrazneață și impunătoare, acest vehicul este mai mult decât un simplu SUV, este o declarație plină de încredere. Acesta este un vehicul cu viziune, din multe puncte de vedere.
Invitații SFR 2017 merită cele mai bune condiții, că vin o dată pe an. Și le oferim, pentru că avem aliați. Aici pășesc noile modele Ford EDGE, care oferă confortul suprem și fac traficul să pară o ședință de răsfăț.

Cu un exterior sculptural și sofisticat, modelele Ford EDGE par a sfida realitatea.

Grațioase, rapide și cu dotări inegalabile, în perioada 10-14 mai, mașinile Ford Edge se vor face remarcate pe străzile Iașului, cu semnele festivalului.
10 mai – Gala 4, 3, 2 sau, „Din Ford EDGE, direct pe covorul roșu” 
Stilul elegant, impunător și ultramodern creează un profil dinamic, o declarație impunătoare ce exprimă performanța și eficiența modelelor.

Îmbinând designul sofisticat și inteligent, cu tehnologiile de ultimă oră, Ford EDGE duce experiența la un nivel filmic. Iar noi iubim filmele, așa că vă invităm să vizionați scurtmetrajul Le Fantôme, pentru a descoperinoul Ford Edge dintr-o perspectivă inedită.
Mulțumim, Ati Holding Motors Iași, pentru că ne-ați făcut să ne îndrăgostim de Ford iremediabil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *