SFR 2017: Stop cadru, mai mult decât o pauză de cafea la FIKA Iași!

O cafea de calitate poate fi egalată doar de o colaborare de calitate! Pentru prima oară alături de Serile Filmului Românesc, FIKA Iași ne încântă papilele gustative dis-de-dimineață și ne oferă porția de energie necesară pentru a putea participa voioși la cât mai multe proiecții din cadrul festivalului.

FIKA „nu e doar o pauză de cafea”, așa cum le place lor să spună, ci un moment în care se îmbină în mod armonios arome naturale de cafea cu o gustare, muzică ambientală și un decor special amenajat pentru a te ajuta să-ți planifici săptămâna într-un mod plăcut sau chiar să desfășori alte activități care îți trec prin minte. Vă stau la dispoziție prize unde vă puteți conecta laptop-ul, tableta sau încărcătorul de telefon.  

FIKA Iași vă asteaptă și pe voi să încercați una sau mai multe dintre cafelele disponibile, pe care sunteți provocați să le savurați fără zahăr: espresso, dublu espresso, cappuccino, cappuccino latte, flat white, black sau long black.

Pentru a vă îndulci, puteți alege dintre sortimentele de prăjituri suedeze, pregătite după rețete originale. Există alternative și pentru cei care nu preferă cafeaua; dacă aruncați o privire pe meniu, veți vedea că puteți comanda, de asemenea, un mix de fructe și legume sau un vin de origine Purcari.

Mulțumim, FIKA Iași, pentru că sunteți cei care ne pun în mișcare diminețile marca SFR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *