Toyota YARIS BI TONE – maşina oficială a festivalului Serile Filmului Românesc

Toyota YARIS BI TONE – maşina oficială a festivalului Serile Filmului Românesc

Actorii, regizorii şi producătorii români, conduşi de inteligenţă la Iaşi, graţie Toyota Iaşi

Și cum calitatea vine la pachet cu confortul, în acest an, la cea de-a VII-a ediție a Serilor Filmului Românesc, mașina oficială a festivalului este Toyota Yaris, din noua colecţie BI TONE.

Pentru că ne dorim ca invitații noștri să aibă parte de o primire ca-n filme, de la cazare și până la plimbare, ne bazăm pe o firmă serioasă cu dotări de la care cu greu te abții: acoperiș panoramic Skyview – pentru melancolicii care își găsesc inspirația în albastrul profund al cerului, aer condiționat manual sau dual cu reglare automată, dar și torpedou cu ventilație, bluetooth, conectivitate MP3 și iPod, scaune față încălzite, lumini de zi, oglindă interioară electromagnetică, geamuri electrice, oglinzi exterioare pliabile electric.

De asemenea printre beneficiile și opțiunile de care se poate bucura șoferul se numără: sistem de asistență la pornirea în rampă, ecran de monitorizare a fluxului magnetic, cameră video marșarier, jante din oțel 15 sau aliaj 16, proiectoare de ceață cu ornament cromat, senzor pentru pornirea automată a ștergătoarelor, cât și pentru aprinderea automată a farurilor, faruri tip proiector, cotieră față, sistem Smart Entry & Push Start (pornire fără cheie).

Sună bine, da? Mulțumim, Toyota Iaşi pentru toate aceste condiții oferite, care vor face ca lucrurile să meargă perfect și vor completa cu desăvârșire un produs final creat din dragoste pentru public.toyota-yaris-bi-tone

Garanţia Toyota

Te poți relaxa, știind că mașina ta Toyota beneficiază începând cu 1 noiembrie 2015, de una dintre cele mai lungi perioade de garanție existentă în România: 6 ani sau 200.000 km, prima condiție îndeplinită.

Toyota Iaşi este partener special al festivalului şi ne oferă maşina oficială a festivalului – Toyota Yaris, din noua colecţie BI TONE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *