Diana Dumitrescu, a gustat din frumusețea actoriei, la îndrumarea mamei sale și a d-nei diriginte  Alexandrina Vlad. Astfel, s-a hotărât să dea la Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru, Universitatea „Ovidius” din Constanța. Această hotărâre s-a dovedit una de succes, cu o ascensiune profesională la care nici nu se aștepta.

Diana, a luat contact pentru prima dată cu scena și publicul, în anul II de facultate, în spectacolul “Paparudele”, iar în anul III a jucat în spectacolul „Chirița la băi”, alături de actori, de profesorii și colegii ei de an.

Se pare că a împletit cu succes actoria și modelingul, drept dovada că în vara  anului 2004 a câștigat premiul de Popularitate, în cadrul concursului Miss World România, difuzat pe postul de televiziune PRO TV. Acest concurs a fost rampa de lansare în televiziune, fiind chemată, un an mai târziu, să dea un casting pentru unul din rolurile din telenovela Păcatele Evei.

Proiecția Ghinionistul  o aduce pe Diana Dumitrescu la Festivalul Serile Filmului Românesc de  la Iași, alături de o parte din colegii ei din film.

Share this post

Copyright © Serile Filmului Romanesc 2010 - 2022 | Produs de Artis - Pe limba ta!

Intră pe

Partenerul tău la festival!