Ediția cu numărul 14 are loc în perioada 9-13 august 2023

 

Au început înscrierile pentru voluntariat la cea de-a 14-a ediție a festivalului Serile Filmului Românesc (SFR), programat în perioada 9-13 august 2023, la Iași. SFR este un festival unic, dedicat în exclusivitate filmului românesc, cu invitați speciali, proiecții de filme-capodoperă, producții premiate și întâlniri de suflet. 

„SFR nu este doar un eveniment de referință în lumea cinematografiei, ci și o oportunitate de voluntariat. Implicarea voluntarilor aduce un plus de energie, dedicare și entuziasm. Ei sunt pilonii festivalului și contribuie semnificativ la succesul întregului eveniment” , spune Andrei Giurgia, directorul SFR.

 

VoluntarEști. TrăiEști. ÎntâlnEști

Înscrierile au loc în perioada 8-31 mai 2023, iar persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de mail artisong.iasi@gmail.com.

Pentru a deveni voluntar în echipa SFR 14, trebuie să îndeplinești următoarele condiții: să ai peste 16 ani, să locuiești în Iași în timpul festivalului (și cu cel puțin două săptămâni înainte de acesta) și, cel mai important, să iubești evenimentele culturale. Alături de o echipă cu experiență, vei contribui la organizarea unui festival de interes național.

Voluntarii vor fi distribuiți într-un departament, în funcție de preferințe și cunoștințe, dintre care: Logistică, Tehnic, Contabilitate, PR & Comunicare, Invitați, Foto-Video.

 

Beneficii dacă VoluntarEști:

  • Acces gratuit la toate evenimentele din festival;
  • Primești certificatul de voluntariat #SFR;
  • Primești un tricou, un ecuson și materiale-surpriză oferite de parteneri;
  • Ai asigurată masa, gustările și primești apă și suc pentru a-ți încărca bateriile;
  • Ai transport gratuit cu mijloacele de transport în comun; 
  • Ai oportunitatea de a-ți crea relații cu oameni extraordinari, voluntari, membri din echipă și invitați; 
  • Ai șansa de a dialoga cu actorul sau regizorul tău preferat; 
  • Ai posibilitatea de a te alătura echipei Asociației Studenților Jurnaliști și, la următoarea ediție, poți face parte chiar din echipa de organizare a festivalului SFR;
  • Te vei bucura de experiențe care vor lăsa o amprentă puternică asupra parcursului tău atât personal, cât și profesional.

 

Află mai multe detalii despre festival și noutățile ediției de anul acesta pe Facebook SFR și pe www.festivalsfr.ro.

 

RESURSE ONLINE SFR

Facebook: https://www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc 

Instagram: https://www.instagram.com/serilefilmuluiromanesc/ 

Youtube: http://bit.ly/2xDS0wH 

Site: www.festivalsfr.ro